Marisol & Isabelle

Marisol Thies – Jaspers en Isabelle Van den Bergh – Bakker hebben meer dan 10 jaar ervaring in het begeleiden van kinderen, jongeren, volwassenen en gezinnen. Door hun expertise en krachten te bundelen, weten zij verdieping aan te brengen in de opstelling en een unieke ervaring neer te zetten. Waar Marisol zich bezig zal houden met het individuele proces, sluit Isabelle aan op het proces van de hele groep.

Een opstelling waar jij je op je gemak voelt, vanuit veiligheid en vertrouwen, als voorwaarden om je open te stellen. Hierdoor is er ruimte om te leren en tot nieuwe inzichten te komen.

Echt een aanrader! Ik ben vaker naar opstellingen geweest als vraagsteller. Die hebben mij zoveel gebracht dat ik als ik de kans krijg ook help als representant. Isabelle en Marisol zijn erg kundig en tegelijk kan je ook met ze lachen. Wat ik fijn vind is dat ze een gedegen studie hebben gevolgd en ook nazorg kunnen leveren als dat nodig zou zijn.

Over Marisol

Marisol Thies – Jasperse is een ecologisch pedagoge en systemisch begeleider, en heeft expertise in hsp, scheiding, nlp, educatieve kynesiologie en familievraagstukken. Vanuit systemisch perspectief weet ze met haar scherpe en sensitieve visie de kern snel te raken. Op geheel eigen en creatieve wijze begeleid ze mensen en gezinnen zonder oordeel. Doortastend neemt ze jou mee in de opstelling en maakt zij onbewuste patronen, en processen zichtbaar.

Over Isabelle

Isabelle Van den Bergh – Bakker is trainer, organisator en systemisch begeleider. Haar expertise zit in nlp, groepswerk, teambuilding en het opzetten van sociale projecten. Zij weet maatwerk te leveren door haar kennis en ervaring te combineren aan haar creativiteit waardoor Isabelle een sfeer weet neer te zetten waarin jij je gehoord en gezien voelt. Isabelle krijgt er energie van om events te organiseren die van zinvolle betekenis zijn.